sobota 18. února 2017

...už nutně

potřebuji jaro. No, spíš sluníčko a tepleji. Jednak to žádají moje kosti a druhak už mám té zimy plné zuby. Tma, chladno, mlhy, klouzavo. Nic pro mne, lyžaři a bruslaři nechť prominou.
Včera jsem byla ve městě a měla s sebou i foťák, ale nestálo to za to, všude mokro, vylezla všechna ta špína, co byla schovaná pod sněhem. Tak až jindy, hihihi.

Dneska to vypadá takto, kopce nově zasněžené, lehce v mlze, u nás "dole" ve městě mokro a zbytky tvrdého sněhu. Obloha plná těžkých mokrých mraků, uvidíme, co z toho dneska bude. Na domek nejedeme, bude tam moc klouzavo a maminka má tento týden doma vnuka Tomáše. Ten je tak hodný, že s ní tráví spoustu času, i když spolu  koukají na TV, oba luští v novinách to "své" nebo jen tak ....on s počítačem a ona pospává. Jsem mu moc vděčná, je to každých 14 dní, co jezdí domů...


Já přemýšlím, co budu dneska dělat, dopoledne domácnost, prádlo, vaření apod, znáte to...Odpoledne asi budu trochu šít. Uvidíme, v TV bude zase biatlon  a určitě i jiné sporty, u kterých se unavíme.
Jdu.
Nejdříve ale kávička.
Zlobí mě myš.

Jdu.
Doopravdy.
Hezký den všem.


1 komentář:

  1. hihihi, ja som nohami pomáhala na slalome Petre a Veronike a vašej Šárke, bohužiaľ som to pokazila pri Veronike, zas za všetko môžem ja!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu