středa 22. března 2017

Yarn Along 17/10

Další týden je za námi a já kde nic, tu nic. Svetr Pavement mámve stádiu dodělávání těla, zkrácené řady na obloučky na bocích mám hotové na zadním dílu, načato na předním. Kruhová velká dečka ve stejném stádiu práce, ještě jsem začala "motat" dečky,  podkafíčka, jako dárek. A po ránu jsem na Pinterestu objevila zase něco, na téma Velikonoce...hihihi. Ale to je ještě skoro měsíc času, skoro, tak musím dodělat rozdělanou práci.
A čtení ? Začala jsem číst sérii knih o soudní lékařce Kay Scarpettové, moje oblíbené téma, dělala jsem totiž skoro celý profesionální život toxikologickou laborantku na soudním oddělení. I když naše praxe se dost liší od struktury a uspořádání soudního tam u nich...v Americe.
Patricia Cornwell : Post mortem. První část. Líbí se mi, už se těším na druhé volné pokračování.


A  tak chodím od jedné věci ke druhé, a domácnost... a čtu si i na počítači. Hledám témata na zabavení vnoučka. Snad u nás zůstane několik dní sám... Tohle jsem objevila na Pondělí : Osová souměrnost a musela jsem si to hned vyzkoušet.... Taková jsem já, bába stará.....


Venku je tak nějak listopad, zatím jen 3 stupně, zataženo a chvílemi poprchává. Tudíž poslední "volný" čas právě na tyhle všechny věci. Než začnou tlačit agrotechnické lhůty.

Knitting is not much, still Pavement knit sweaters, crochet tablecloth and even these small coasters as a gift.
Book: Patricia Cornwell: Post mortem.
The first episode of the series about forensic doctor , it's my favorite topic. In working life, I worked as a toxicology lab at the judicial department.
Nice spring day everyone. For us it's cold and raining.
With love for Nicole and Ginny.

Hezký, byť studený a mokrý, jarní den všem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu