neděle 22. ledna 2017

...zase jednou

rovné švy na šití...Krabice s odstřižky se zase dost naplnila, tak jsem s tím musela něco udělat. Nařezala jsem kupku obdélníčků 3,5 x 7 palce a pospojovala je. A ušila si malou deku "podnožku" do pokoje na sedačku. Některých látek je tam víc, jiné třeba jen jeden kousek.


Je to takový mišmaš...ale mně se to líbí. Koneckonců jsou tam jen moje oblíbené látky, tak co...První větší šití letošního roku. A moc mě to bavilo, je to zase jiná práce než taštičky a organizéry. Zase jsem pocvičila sesazování, v jednom místě jsem na sebe navázala stejnou látku, ale to nevadí. Je pravda, že kdyby ta látka byla světlá, tolik by to nebylo vidět. Zádíčka jsou terakotovo - bílý proužek a lemování jsem měla taky "předšito" v jiné krabici s nařezanými zbytky látek. Mám tam nějaké pruhy 2,5 palce široké,těch je nejvíc, čtverce 10x10 cm a malé čtverečky 2,5 x 2,5 palce. Předpřipraveno na nějaké okamžité nápady. Čtverečků 2,5 x 2,5 palce je už méně, použila jsem je před minulými vánocemi na věnec...
Ještě se nesype, mám ho na stěně v ložnici u řezacího stolku.


Dneska venku svítí slunce, ale mrzne. Za chvíli se zase začne stmívat.
Hezký večer všem.

3 komentáře:

  1. No, aj keď je to v podstate zo zbytkov, je nádherná! A mne sa na nej páči, že nemá v sebe organizáciu, ako prišlo, tak vyšlo, to jej dodáva šmrnc! Milky, si super šikulka, vieš si so všetkým poradiť, lebo aj ten veniec nemá chybu!!!
    A návšteva bola milá, páči sa mi, keď sa ocinko tak pekne stará o svojho potomka, zdravím ho!!!
    Pááá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za návštěvu...dneska mě nějak zvlášť potěšila, jsem stýskavá babička,snad jen dneska.Hezký večer....

      Vymazat
  2. I ze zbytků látek se dá udělat velká paráda! Krásná podnožka, Milky, jsi velmi šikovná!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu