pátek 7. prosince 2012

290/365

Dnešek se mi moc nepovedl. Vzala jsem si do práce fotoaparát, abych cestou domů udělala nějaké snímky zamrzlého a zasněženého okolí. Ale zůstala jsem v práci a šla domů, když už byla tma.
Tak jsem  rychle udělala z okna několik obrázků, dokud bylo slunce a světlo.

Pohled směrem na Krušné hory, těsně u paty kopců se vine diskutovaná D8, dálnice, které chybí několik km, aby si lidé od kamionů oddechli...Dál vpravo prudce vnikne, ta dálnice...., do dvou tunelů, menšího u Libouchce a druhého, zatím nejdelšího v ČR, tunelu Panenská. Auta podjedou kopce a po pár km od tunelu jsou v Německu.


Tady nic světaborného, jen parčík před protetikou, s kašnou ? , ve které je voda jen po dešti.


A tady je pohled na můj oblíbený strom, bez listů vypadá malý a drobný....A v dálce za ním vykukuje růžový panelák, tam bydlíme...Mám to tedy do práce co by kamenem dohodil. Výhoda,ale občas i nevýhoda...


Tak a to byla malá procházka, bohužel něco jiného, než jsem chtěla. Venku je pěkný samec, je umrzlo a nasněženo. Tady ve městě sice jen několik cm, ale stačí to.

1 komentář:

  1. Moc děkuju za komentáře u mě na blogu. neuvěřitelně mi zvedly náladu.Je hrozně fajn číst něco, tak podporujícího...Opravdu ze srdce děkuju a krásnou sobotu. Jana

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu