úterý 27. září 2016

...žiju,

jen není čas na počítač....
A taky mi odešel monitor, tudíž jsem to konzultovala s mladými, pak ještě s rodinným IT, který byl zrovna v Tisé u rodičů...a skutečně vyšel jen "odešlý" monitor, ne grafická karta.....

A cestou z Olomouce potkali i stěhující se letadlo...


Odpoledne byl  Ondrášek s tátou v parku, je tam nový lanový koutek.. a my s mámou povídaly...


Druhý den jsme pobyli s prababičkou v Tisé, byli se podívat na koně, pohoupali se na houpačce, na domku natrhali pár švestek a jeli do města. Hlavně pro babičku Miladu...koupit nový monitor.

A další den jsme vyjeli na Milešovku. Vybrali jsme cestu přes Bílku. Malá vesnička, na návsi mají novou, moderní kapličku Sv. Václava.


A tady začala cesta do kopce....


Na vrchol jsem vylezla...Měli jsme smůlu, rozhledna byla uzavřená, vyjímečně. A taky byl opar, nebylo vidět moc daleko, ale i tak to byl hezký pohled, výlet, výšlap...jak řekl zeť, za měsíc můžeme znovu....
Uviděli jsme lanovku v činnosti, a pána..Mikuláše v létě, jak řekl jeho kolega / ten pán byl šedivý, zarostlý, prostě Mikuláš.../.
Utahaní jsme si objednali pizzu z PamPam, všechno probrali s dědečkem, který s námi nebyl..a byl večer.
Dneska jsou tu poslední den, dopoledne něco doma, uvařit, ušít...Odpoledne na domek a za prababičkou.
A zítra jedou domů.
Venku je mlha a začali nám sousedi zase pracovat a vrtat, je všední den. Oni si přikoupili garsonku mezi námi a připojují si jí ke svému bytu. Minulý týden vyřezávali speciální pilou dveře do svého bytu, to byl rachot a spouuuusty betonového prášečku.....Ale my tu byli jen pár hodin, naštěstí.
Jdu něco dělat.
Hezký den všem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu