sobota 14. února 2015

...pátek třináctého

je za náma, je pravda, že se "povedl". Jak jsem psala, pan Há marodí, celé dopoledne jsme pobyli po doktorech, ale je doma a to je hlavní, že už je líp... Noha sice bolí, ale to je zase problém jiné "odbornosti", tudíž paciente trp a objednej se ke "kolenáři", já jsem internista....No nic. Mohlo by být hůř.
Protože jsem si potřebovala udělat radost, tak jsem ušila malé Adélce od přítelkyně Jany taškopostýlku na panenku a dvě miminka...A dneska dopoledne jsem to "dorazila". Teď už jen to zabalit a poslat...





Kluk a holka, opisovala jsem u Nicenky ,  Jany a od Syroovky. Každá má na svých stránkách alespoň nějakou, děkuju děvčata, víc jich šít asi nebudu, zatím nemám komu, možná vnoučkovi, ale ten má radši šroubovák a kabely s připojením kamsi.....
Chtěla jsem postýlku vyfotit s panenkou, ale ty po dceři jsou někde v krabici až nahoře v šatně....Byla jsem líná tam vylézt, nějaké už šly z domova k jiným holčičkám a nejsem si jistá, jestli je tam ta velikost.. A Jana, respektive Petra má určitě doma nějakou vhodnou "po sobě".
Při ranním čtení oblíbených blogů jsem se inspirovala u Mirky, tudíž i já přehrabala svou skříň. Objevila jsem i dávno zapomenuté kousky, naopak ty, co už nejsou na mou postavu....půjdou pryč. Našla jsem mezi tím i sukni ze lnu, ta půjde vypárat a látka se mi zase bude na něco hodit. Já mám tu přírodní hrubší strukturu ráda.
V bytě je ticho, pan Há si asi čte nebo sleduje v TV lyžování. Půjdu vymýšlet, co zase začnu šít...
Hezkou sobotu a neděli všem.


2 komentáře:

  1. Jé, ty panenky jsou správně jednoduché, jako kuželky:-)
    Asi taky půjdu na ten jarní úklid:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nic složitého nešiju, složitosti koním...hihihi...

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu