neděle 26. ledna 2014

...mrzne, mrzne...

Pouhopouhé konstatování, není se co divit, je přeci leden....
Mám pohotovost, skoro 14 dnů, v nemoci mě totiž vystřídala kolegyně, je na předem objednané operaci. Taky proto jsem už šla do práce...ale je mi dobře, tak se přeci nebudu válet doma...
Jak říká, dýchám pro oddělení....
No, před chvílí jsem se vrátila ze zásahu, konečně jsem si přinesla domů župan, co mi zůstal pověšený ve skříni po propuštění z nemocnice před svátky. Nějak se to nehodilo brát ho domů. Jednou jsem šla do města, jindy jsem nesla něco jiného...pak jsem taky šla pro balíček na poštu...Prostě samé výmluvy, že.

Objevila jsem moc pěkný blog http://hlozkova.blogspot.cz/, celý jsem ho přečetla a prohlédla, má pěknou keramiku na prodej http://www.mimibazar.cz/bazar.php?strana=1&user=194735.
Škoda...ale já mám teď nějakou Ježíškovou a narozeninovou keramiku Mynte, tak si nic kupovat nebudu...Ale taková slánka s dřevěnou naběračkou by se mi líbila...nebo nějaké květináčky....

Nic jiného dneska dělat nebudu, mám něco málo rozešito, ale už je podvečer a nechce se mi to už podruhé všechno zapínat a rozkládat.

Mám ve svých "sbírkách" oblíbených obrázků na pc i tyto idylické staré zimní pohlednice.

Tak skoro krásně je tady.
Dobrý večer, dobrou noc všem.

2 komentáře:

  1. U vas je ted ziiiiiima ale je zima tak co se da delat.Jsem rada ze ti to v praci zase jde a jsi spokojena.

    OdpovědětVymazat
  2. To jo, mám zase po delší době pocit, že mi v práci jde všechno, na co sáhnu, ale za to potom doma jsem jako zmlácená...Už aby bylo jaro, hihihi....Hezký den ...M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu