neděle 19. listopadu 2017

....dojeli

a je pořád co dělat.....
Včera jsme byli celý den u prababičky. Bylo to hlučné jako vždy, ale moc fajn. Potkali jsme se se synovcem Jirkou, Maruškou a Péťou, co oslaví 3.12. první narozeniny.
Dětičky ve stejných teplácích ode mne....A všude tašky, věci..., hračky, pastelky...To zelené je O. podsedák na židli, aby dosáhl v klidu na stůl, jen je z rubu, jak se tam rubali a mazlili kluci raubíři. Holčička spokojená u dědečka....


Něco rozmazaně, protože pořád v pohybu.... Jsem unavená ale je mi dobře..

Dneska šel dopoledne zeť s vnukem do herny, já s malou ven, dcera "odpočívala" u pečení masa a zelí. Polévku a knedlíky jsme měli udělané "do foroty", aby se pořád jen nevařilo a neztrácel čas být s dětmi a rodinou. Pan Há louskal ořechy, co jsme dostali od Marušky, dcera chce vyloupané. Po obědě dlouhý spánek / ne všichni, já a Ondra u TV, malování a hraní s auty a já čtením na tabletu..../ a teď taková všehochuť. Dcera zase pomalu balí, já dám dohromady taky těch pár věcí na týden pro mne i pana Há. Zeť a O. jedou vlakem / Ondra moc chtěl.../ a my ostatní autem. Směr Olomouc.
Jo a ten koláč, mrkvový dort, jsme měli v sobotu u prababičky a byl moooooooooc dobrý. Příště použiju jiný tvaroh než z Lidlu se smetanou, byl docela řídký, ale s máslem maličko potuhl.
Příště toto těsto jako mufinky. 

Tak jo, jdu balit, je tma už ode dvou hodin, mám pocit hlubokého večera.

Hezký večer i příští týden všem.


1 komentář:

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...dneska jen

 čtenářské okénko. 💕💖 Při sledování novinek eknih na kosmas.cz jsem zjistila, že vychází už třetí pokračování knih o zvěrolékařce, odehráv...