neděle 12. března 2017

..něco malého,

aby se to se mnou trochu pohnulo do pozitivna....
Ušila jsem dvě trička pro vnoučka. Dcera chtěla delší než minulé s dlouhým rukávem. Tak jsou tady. Mám v plánu ještě nějaké, šlo mi to docela dobře...Až na jedno přetržení jedné nitě v dvojjehle.........a pak jsem to musela prošívat znovu, což je u úpletu velká "radost".


Teď už jen odstřihám nitky a srovnám do skříňky. Dopoledne mě dost udolalo, vařila jsem oběd, pekla koláč a došívala ta trička. Pana Há jsem poslala pro chleba a papírové kapesníky v krabicích. Ve skříni už jen jedna nová a já je musím mít všude. U postele, u počítače, v obýváku u TV a v kuchyni na polici...Jen u šití není místo, tak beru co je po ruce. Tak jsem zase spokojená, jsem zaopatřená.
Ráno venku svítilo slunce, navařila jsem, abychom mohli vyjíždět na domek za prací a teď už je tam zase zataženo a jen 3 stupně. Tak uvidíme, co podnikneme.
Jdu. 
Čeká mě konvice čaje borůvky s aronií.
Hezký zbytek víkendu všem.


1 komentář:

  1. Počasie nám nepraje, zlá nálada by sa zahnala, len to slniečko nie a nie pomôcť v tom!
    Aj tak si pracovitosť nedáš zobrať zlým počasím!
    V poslednom čase to mám s tými vreckovkami podobne, nie som prechladnutá, ale s nosom mám problémy celú zimu, myslím si, že za to môžem vďačiť nášmu novému ústrednému kúreniu, dosť to práši :-(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...dneska jen

 čtenářské okénko. 💕💖 Při sledování novinek eknih na kosmas.cz jsem zjistila, že vychází už třetí pokračování knih o zvěrolékařce, odehráv...