pátek 30. prosince 2016

..kašlu,

kapkuji, polehávám, posedávám, zatím bez valného úspěchu...

V teplých ponožkách, posiluji imunitu zdravým jogurtem, piji čaje, ale ....uvidíme. Snad to pak nebude "jak na Nový rok, tak po celý rok"..



Po sluníčku ani památka, zase inverzní mlha a od dvou hodin je na čtení třeba svícení lampičkou.
Měla bych možná rekapitulovat, co se mi v roce 2016 povedlo a co ne, ale nemám na to náladu. Před chvilkou jsem se tady motala, spadlo mi na zem pouzdro od fotoaparátu a ještě jsem ho nezvedla. Tak se dneska cítím, fuj, kde je můj neutuchající optimismus ??? Ale snad to zlomím. Nějak mě ty rýmičky poráží víc, než bych se měla nechat. Takže první předsevzetí do nového roku 2017 ????
Už jsem ho zvedla.
Pan Há sleduje mladý hokej na MS, já si čtu, koupila jsem si nějaké nové e-knihy. I v těchto obchodech mají slevy. Tentokrát jsem vybírala na Alza.
Od dcery jsem dostala Zlodějku knih od Markuse Zusaka, první kapitolky / jsou kratičké /jsem byla maličko vyvedená z míry způsobem vyprávění. Vypráví to totiž Smrt. Ale pak jsem se do knížky tak začetla, že jsem skoro ani nekašlala....Pěkné, palec nahoru.
U TV jsem uháčkovala dalších několik malých podkafíček, ale už končím...A doplétám šálu nákrčník na omotávání okolo krku. Asi na několikrát...Hihihihi. Ale protože to je přes 300 ok, řada mi trvá moc dlouho a to není práce pro netrpělivou, co má ráda, když to přibývá a je to vidět...
Chtěla bych mít takovou chuť do šití, jako má Mirka, ta toho za rok našila a už má zase plány do nového roku....
Nebo Marta a její šití po celý tento rok...nádherný přehoz, na takovou práci já nemám / rozuměj trpělivost.../. Je nádherná, ta deka, a spolu s ní na FB po celém světě několik desítek ??? dalších.
 A mimo to šije i jiné věci...
Budu se zase muset "pochlapit", bože, to je slovo, sorry.
Tak, nejdříve zdolat kašel a rýmu, pak kouknout do zásob a hurá na věc, věci, věcičky...

Hezký večer posledního pracovního dne roku 2016...všem.



4 komentáře:

  1. Tak to teda neprechádza, ale optimizmus nikdy nesmie chýbať! Možno ti už aj slniečko chýba, k čajom a kvapkám skús pridať vitamín D, šumivý mám odskúšaný.
    Tak si to zajtra večer uži a do nového roku vykroč správnou nohou!
    Obom vám prajem zdravie a porozumenie!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já přeji tobě i tvým všem...hlavně zdraví, o to ostatní se můžeme, a musíme, přičinit sami. Hezký dnešní večer....a ahoj v roce 2017....

      Vymazat
  2. Preji brzske uzdraveni a do Noveho Roku 2017 jen to vse nejlepsi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, často na vás tam dole myslím...Hezké dny....

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu