pátek 2. prosince 2016

...dneska jsem

dala dvanáctku...jako šichtu....Jak dlouho jsem neslyšela tohle slovo. Hodně ho používal můj tatínek.
Ale já měla dneska chuť a náladu, a dočtené knížky......., tak jsem šila.
Ve středu jsem sáhla do nařezaných kusů džínoviny a červenobílou látku na kombinaci. Mám krabici džínových prostřihů, každou chvíli jsem viděla něco, co by se mi líbilo, deka, taška, podsedáky. Ale zatím to "spalo". Až ve středu jsem si na to zase vzpomněla. Na první pokus dobrá, zase jsem si  musela zvyknout na tlustý materiál, i trochu pružný...prostě jiné, než jsem zvyklá. Stejnou látku jsem použila i dneska, jenomže zelenobílou...Ta nenafocená se mi dost povedla, hned jsem jí "udala" a šiju další na přání....


Další porozvinutí hvězdníku.
Dnešní noc byla silně větrná, pršelo, den nabídl i kousek sluníčka, ale už jdou zase mraky.


Poklidila jsem šití, udělala večeři a šla na chvíli na počítač. Večer TV nebo spíš čtení, doplétám poslední návleky na ruce a mám ještě nedopletený šátek...Takže pořád mám co dělat.
Co o víkendu ještě nevím, podle počasí....
Hezký víkend všem.

1 komentář:

  1. Milky, ide ti to jedna radosť! Veľmi sa mi páčia farebné kombinácie, si šikulka!
    Krásne ti to kvitne, amarylis v rôznych farbách pestovala moja sestra, vždy som jej ich obdivovala a už som na ne skoro zabudla :-((( ale na sestru nie, tú mám aj po 16. rokoch stále pri mne.
    U nás to na víkend vyzerá celkom zimne, hlásia veľa snehu a aj mráz, mám rada prechádzky za hustého sneženia, tak snáď sa mi to vydarí absolvovať :-)
    Tak nech aj tebe víkend ubehne zdarne!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu