čtvrtek 8. října 2015

...jsem ještě pořád

zvědavá jako myš...Všude musím být a nic mi neujde....
Ne, to není tak úplně pravda, ale něco maličko....na tom bude. Přidala jsem k některým příspěvkům neumělé překlady do angličtiny...protože jsem zamilovaná, mimo jiné, do stránek Ginny. A na jejích stránkách každou středu....dávají odkazy na své blogy a své ruční práce, spojené se čtením, i další, stejně "postižené" osůbky. A já si ty odkazy otevírám a prohlížím, když mě něco zaujme, uložím si je mezi oblíbení záložky a vracím se k nim později...Někdy je po prohlédnutí a "přečtení" vymažu, ale jsou stránky, na které se vracím...Tak tam občas dám i něco svého, aby jsem měla větší pocit sounáležitosti...
Upřímně řečeno, dost mě jejich život zaujal, teď myslím Ginny nebo Amandu, žijí velmi zajímavý život, úplně odlišný od toho mého. A i tahle stránka života mě zaujala, jiný svět, jiný mrav...Obě jsou matkami na plný úvazek, péče o ne právě malou rodinu a s tím spojené starosti, ale hlavně radosti. Působí to na mě pospolitě, víc rodinně, než mnohdy u nás. Tady žijeme nějak rychleji, daleko víc konzumně a mnohdy je to na úkor vztahů mezi jednotlivými členy rodiny. Nedělám si iluze o tom, že i u nich jsou problémy, ale přístup dětí k sobě navzájem a určitě i k rodičům, je jiný....
Proto nakouknu tu a tam...= často....k NicenceEvě Evulekotule...jen tak, pro radost a srovnání s nimi....I u nás se žije šťastně s dětmi / i bez nich, samozřejmě..../.

A co teprve v naší rodině, i když je vidím tak málo.....




Dneska od rána prší, došla jsem si ke kadeřnici, trochu ponakoupila, odflákla oběd.... Slibuju, že od zítřka zase vařím...a peču.....hihihi.
Listí na stromech žloutne pěkně rychle, děsím se toho, že bude krutá zima. Jaké léto, taková zima...
Na domek pojedeme asi až o víkendu, potřebuju uklidit foliovník, kytky už jsou převezené do bytu nebo uklizené na přezimování v domku, musíme očesat zbytek jablíček na stařičké jabloni a to nejnutnější už máme hotovo k zazimování.
Uvidíme.
Má být jasno, ale chladno.
Pro dnešek se loučím, hezký večer všem.

1 komentář:

  1. Taky ráda nahlížím na jiné stránky. je to zajímavé. Člověk tam najde spoustu inspirace a dozví se jak žijí jinde.
    Máš moc pěknou rodinu.
    Taky máme ještě hodně práce na zahradě a na chatě před zimou.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu