pátek 25. září 2015

...vyjedeme ?

Myslím zítra na domek.
 Pomalu chystám věci, chtěla bych zkusit bezinkový džem = lahvičky a sladidlo...., zajít na houby, k prababi Toničce a sestře s mužem..., něco málo udělat na zahrádce, snad budou ty 4 dny stačit, pak zase "lékařský" kolotoč....A přijdou mi knížky z http://www.martinus.cz/knihy/, ceny slušné.....do Zásilkovny, tak musím být ve městě.

Dneska jsem balila dceři balíček na poštu, tak jsem ještě narychlo vyfotila svetr i čapku na desce s rozměry....pro příště, že.



Na domek nepovezu žádnou ruční práci, mám tam rozdělanou deku s pracovním názvem "duhovka", která od červených barev....


.....maličko poskočila k modrým....


Ale je to ještě na dlouhou cestu, myslím to háčkování. A taky tam mám rozpletený šátek, takže práce dost. A když k tomu přidám všechno to, co mám v plánu, viz úvodní věta..., tak se nezastavím.
 A to bych nerada, jsem přeci v rekonvalescenci, hihihi.
Venku se nám trochu vyčasilo, když jsem prohlédla všechny své radary, německý http://www.wetteronline.de/regenradar i evropský http://www.radareu.cz, usoudila jsem, že SNAD hned nezmokneme....
Pan Há byl po obědě na poště s balíčkem a na nákupu, já řezala a šila ze čtverců, co jsem tuhle nařezala. Jen tak pro radost.
Podle mé oblíbení Jenny.

 






Tak. A to už je doopravdy pro dnešek všechno.

Hezký víkend všem.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu