pátek 28. srpna 2015

...já nevím,

kde berou meteorologové ty informace o počasí. Jako by opisoval jeden od druhého a skutečná situace je jiná..Kde jsou ty horka ? Kde je slunce ? Dneska je u nás maximálně 18 stupňů a slunce jsme celý den neviděli, teď už i prší. Možná by to chtělo předpovídat počasí i s informacemi odjinud, než jen z Prahy....a taky trochu i pro nás "okrajové".
Já se občas musím podívat na radary z Německa, ale to už se opakuju...

ráno u nás....



poledne...


Včera jsem ušila novou taštičku, jen jsem jí trochu napařila a nášivka se zdrcla...takže se to maličko stáhlo. Příště jí musím nejdřív napařit a pak s ní šít, jako látky... Tuto si nechám. A pak taky ušiju dohromady s podšívkou, jak jsem zvyklá.
Je tam spousta nápadů, na těchto stránkách.


A tady prší, je večer. Dneska konečně otevřeli zastávky, které přestavovali... Ale není u zastávek přístřeší před deštěm, to asi jindy...Silnice se tím pěkně zúžila, dokonce udělali uprostřed ostrůvek se zábradlím. Aby to bylo echt úzké, auta musela za každým busem nebo trolejbusem zastavit ve štrůdlu...a co záchranka ? Ta případně projede jak ? No, někdo chtěl zpomalit auta na městských silnicích a možná to malinko nedomyslel. Místa , kde jsou zastávky, jsou vydlážděna nějakým žlutavým kamenem ? a ten pěkně drnčí, když auta a busy projíždí. A víc, když je to mokré. Asi ten "myslitel" bydlí někde na kraji města v domečku, se silnicí se zákazem vjezdu pro cizí....A co se děje na sídlištích, to je jim fuk, naše zastávka není jediná takhle krásná....Jsou takhle všechny okolo sídliště...


Jak je zataženo, je už i docela tma. Jdu ještě něco málo udělat.
Hezký víkend všem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu