úterý 19. srpna 2014

....nevím,

co dneska bude, tak  jen pár slov...
Džem je dodělaný, stál  mě i kapky na ubruse, snad to  vyperu.


Těch kapek  jsem si všimla až ráno...co nadělám, nic,že.
A takto vypadám já, která chodím na ostružiny  "nalehko"...


Tak  a jdu vařit, pro mne novinka, denně něco na  poledne chystat. Léta jsem  panu Há chystala obědy den předem, a mnohdy  na  víc dní, co  si budeme povídat.... Tak  jsem zvědavá, jak dlouho  mě  to   bude  bavit,  hihihi.
Hezký  den.


4 komentáře:

  1. Já už vařím obědy denně pětadvacet let .... a fakt je, že už mi to začíná lézt krkem:-))) Ale tak často vařím na dva dny, nebo víc a šoupnu do mrazáku .... a když je krize, dostanou párek s chlebem:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, člověk pak už neví, CO uvařit, víš,jak mě nadchly některé tvoje recepty a hned jsem je zařadila mezi svoje...Je fajn, občas kouknout virtuálním přítelkyním do kuchyně...a vyzkoušet to či ono.Hezký den a pa.

      Vymazat
    2. Však jsem ráda, že podle nich někdo vaří:-)))) Zvykla jsem si vařit podle sebe, bez kuchařek a z toho co najdu v ledničce a v mrazáku:-) Takový ty recepty .... přidej dvě lžíce smetany a žloutek .... mě děsně vytáčely. No co bych pak dělala se zbytkem smetany a bílkem? Musela bych hledat další recept jak to upotřebit:-)))

      Vymazat
    3. ...a nebo to zapomenout v hrnku...mističce...v lednici a a pak stejně vyhodit. Já ráda vařím "z jednoho hrnce, teď v létě zvlášť, když můžeš dát od brambor, masa přes jakoukoliv zeleninu na pekáč, okořenit a děj se v troubě vůle boží....hihihi. Dcera pak říká, mami, udělej zase to, co bylo minule...ale co to bylo...prostě, co jídlo, to originál...

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu