středa 19. března 2014

...zase tak teplo není....

Zase tak teplo není, ráno klidně unesu středně teplou bundu....
Tohle byl pohled z okna v práci brzy ráno, kdy jsem si myslela, že odpoledne...bude líp....A pak jsem dokonce cestou domů maličko zmokla.



Pokus o kočičí polštářek, prošívala jsem červenou, ale ten lem musím dokola prošít světlou, to by bylo hnusný..přesto jsem do něj nacpala výplň....zítra.


Mám spoustu, vědomě, režné látky do světle hněda, tak jsem si vymyslela prostírky s tiskem...Moc se mi líbí peříčka...někomu sovičky, mě peříčka..tak jsem si je objednala na Fléru u fler.cz/baruska27.
Má tam razítek spoustu, slušné ceny a je velice rychlá. Já kdybych si to razítko měla udělat sama, tak se nedočkám výsledku....
v krásném pytlíčku....


Jsem čilá blogařka, protože jsem si v pondělí napsala o návod zadarmo na šálu...milena.mate@gmail.com, má i hezké vlny ve svém malém eshopu. Ale byla jsem mrcha, protože jsem si vlnu na dvě šály objednala u
svých oblíbených Vlněných sester http://vlnenesestry.blogspot.cz/. To víte, čas letí , za chvíli budou vánoce...tak pomalu myslím na dárky, hihihihi.
To je nějakého humoru. Zítra mi začínají "výlety" po různých nemocničních ambulantních odděleních......
Tak jdu užívat pana Há a TV.
Hezký večer.



3 komentáře:

  1. Týý jo.... na vánoce už myslíš.... ty jsi horší jak já:-))))

    OdpovědětVymazat
  2. To byl i žert, i když čas tedy běží jako blázen, ještě pár dní a čtvrt roku je za námi....Hezký den..M.

    OdpovědětVymazat
  3. Jeminkote vanoce jeste ne ani z legrace hi hi hi.Velikonoce ale uz klepou na dvere.Kocici polstarek je hezky a pericka mam take rada .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu