sobota 10. srpna 2013

...ranní ptáče dál doskáče....

Dobré dopoledne, není to vždycky pravda,co říká toto přísloví, alespoň v mém případě...Ráda dávám k dobru zkušenost, jak jsem v lese na houbách chtěla přeskočit potůček...Mysl to naplánovala jako věc normální, ale tělo se zadrhlo....a já měla mokré boty. Je to tak, mysl mám mladou, tak 28 let a tělo ??, to má mé skutečné roky, jednou tolik...kdo mě zná, ví, že jsem si matematicky malinko ubrala.

Vstala jsem brzy, nemohla jsem dospat...Ušila jsem sestře ty dva polštářky k dece, kterou si vybere. Ve všech třech je totiž něco i z těch polštářků. Nejsou nic moc, ale já z nich mám radost.



Taky vařím, pan Há využil horké žehličky a vyžehlil !!! si své dvě košile, co ho asi dráždily na židli v kuchyni...Prostě, co si neudělá, to nemá. Hihihihi. 
Chtěl sice opravovat dlaždičku = upadlou = v kuchyni, mohl, nikdo mu tam nepřekážel. Ale asi už neví, že to včera říkal...je mistrovství světa v atletice....každý máme něco, že.
A ta dlaždička nikam neuteče.
Odpoledne bych chtěla pokračovat v šití, uvidím, uvidím, jestli mě nechají......


2 komentáře:

  1. Šikulka Miládko, polštářky supr:-)
    Jó, taky už dávno neskáču přes potůčky:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. A tak je to se spoustou věcí, nejen skákání přes potok. Já si myslím, že na věku nezáleží, hlavně, když mě NĚCO baví...a mě toho baví moc...Hezký večer. M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...dneska mě žebra

 bolí hrozně, asi se přidala i zpětná změna jara k zimě.....A vstavala jsem levou zadní a ještě asi nebyla moje, hihihi. A vůbec k lepšení n...