neděle 3. března 2013

....desátý.....

Od rána kašlu, vylučuju tekutiny....horem, dolem...jsem sice nějak klidnější, ale radost z toho, že se mi snad ulevilo, moc nemám...Aby mě choroba nechtěla jen ošálit, že za dva dny přijede dcera...
Dopoledne jsem zase prala....ach jo, ta naše hnusná zpocená těla...věšela prádlo....to ušlo,hihihi, vařila a celé dopoledne jsem byla ve spojení se synovcem Vé, který dělá v Praze u počítačové firmy a je mým poradcem, co se tohoto oboru týká. Vysvětlil, co mám udělat, kam co strčit a položit a dát....hihihi, počkám na dceru, zopakuju jí instrukce...To jsem vychytralá, co ?
Po obědě jsem začala šít kulatou prostírku pro něj, před dvěma lety si koupil byt, v Praze !!!! = zadlužil se, má toho asi taky někdy plné brýle....Jedna prostírka je hotová, okraj trochu šišoidní...a druhá mě čeká zítra.





Vzor Bellet  Fabrics Love zima 2013.Teď na to koukám v časopise, ráno jsem se dívala na její video...že si zase dělám cochcárnu, ona ke každé čtvrtce přišije sešité ty čtyři kousky okolo...pak sežehlí, sešije, vyžehlí a atd,atd. Já musela ty čtverce uprostředa zase sešít  hned !? v prvním kroku, i ten pruh osmi dílků...atd. Využila jsem na to novou patku, co mi přivezla dcera z usa, nevím, jak to bude vidět, je tam spousta nástavců a držátek pro jiné stroje, ale já mám Janome na přicvakávání, tak mi stačila ta jedna....zcela vlevo.
To se pak jen sešpendlí střední body a jede se, musí se ta horní látka maličko nadzvedávat a ono se to samo srovná, jen pak konec podržet pinzetou, aby se látky sešily, jak mají až do konce být sešité, prsty by to asi neudržely.



No, obě fotky stojí za...ale ta jedna je o maličko lepší, nemám tady momentálně nic matného... lepšího na focení.
Byly k objednání u MP-PATCHWORK, ale dneska jsem je tam nemohla najít....

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...dneska mě žebra

 bolí hrozně, asi se přidala i zpětná změna jara k zimě.....A vstavala jsem levou zadní a ještě asi nebyla moje, hihihi. A vůbec k lepšení n...