neděle 6. ledna 2013

320/365

Sobota byla pěkně uplakaný den, naštěstí jen venku...
Ve městě pršelo, na kopcích asi smíšené a mlha. Brrr....Ani se mi nikam nechce jet, pojedu zítra po práci na skok a autobusem....moje řidičské schopnosti nejsou připravené na nějaké nemilosti na silnici do hor....
Tak jsem lenošila, vařila, uklízela kytky...přinesla jsem ze špajzu hvězdník = cibuli v květináči, tak jsem zvědavá, jak si povede u nás doma.
Přemýšlela jsem, co budu dělat = šít. V Patchworkovém klubu 2013 se Bellet chystá jednou týdně na nový blok a na konci roku by z toho mohla být Sampler deka...Tak vymyslet, aby základní barvy a podklad byl vlastně dán od začátku...Připravila jsem si na to  látky Double Chocolat od 3Sisters od Moda Fabrics. Toho mám dost, tak uvidíme.Vyčlenila jsem si na to jednu prázdnou krabici, aby se mi to všude nepletlo....hihihi.



Už mám vyžehleno na první blok Providence, odpoledne bych to chtěla ušít.

 

Potom chci přemluvit pana Há, aby mi nastříhal na dětskou deku pro kamarádku. Uvidíme....Ne, že bych to sama nezvládla, ale alespoň se zase něčím zabaví. Dočetl právě před chvílí svou ježíškovou knížku, tak bude na mě mít čas.



V poslední době se při nákupu knížek orientuju víc na Evropu, severských knih tady nikdy moc nevycházelo, teď už je to lepší... To je tak i s filmy. Příklad za mnohé. Tři filmy podle trilogie Milénium od Stiega Larsona jsou moc pěkné, neokoukané tváře, syrovost severu Evropy z toho přímo čiší. Američani loni natočili film podle prvního dílu...Muži, kteří nenávidí ženy, v hlavní roli "poslední agent 007". Nevím, zatím mě to neláká vidět.
Takže šití a čtení, plán na další čas trávený mimo zaměstnání....hihihihi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...dneska mě žebra

 bolí hrozně, asi se přidala i zpětná změna jara k zimě.....A vstavala jsem levou zadní a ještě asi nebyla moje, hihihi. A vůbec k lepšení n...