sobota 1. prosince 2012

284/365

Tak a mám hotovo.
Tedy, hotové obaly pro Věrku v práci a teď už zase budu šít jen podle sebe. Nemohla bych šít "na výdělek", protože ráda šiju jen, když zrovna chci. A to i pár maličkostí okolo pro lidi, ale prostě nemusím, chci...



Venku bylo ráno mrazivo, -10, jen jsem vyfotila kopce začátku Krušných hor, je na nich sníh. Tady ne.





Když bylo v 7 hodin ještě přítmí, tak byly kopce šedomodré, ale to neumím vyfotit. V osm už na ně trochu svítilo slunce...ale v devět už zase byly v mlžném oparu.
Moje přítelkyně Jana s dcerou jely dneska z Plzně  asi se školou ???nebo odbory???nebo cestovkou ??? do Drážďan na první adventní sobotu. Taky to ukazovali v TV, je tam víc Čechů než Němců...Tak mají alespoň pěkně na cestu a můžou nám pomysleně z dálnice zamávat...Než vjedou do prvního tunelu, je vpravo Libouchec, odtud Jana je, jako mladé jsme byly nerozlučná dvojka.
Mluvila jsem taky s maminkou, bylo tam poprvé tento týden bez mlhy a bylo sluníčko. Oba synovci jsou doma, dokonce tam byl i ten třetí, co bydlí kousek...Takže hluku tam měla oproti minulému víkendu dost, vždycky pookřeje, to poznám i v telefonu.
Já nic moc už asi dneska neušiji, chtěla bych si zadělat na perníčky  a uvidím...
Dobrý den, večer i noc.

2 komentáře:

  1. U nás taky mrzne, ale včera svítilo sluníčko, to by mohlo být pořád:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Aha tak na horach uz maji snih ,tak za ctrnect dnu uz ho byde asi vic.Take mame naplanovanou cestu do Drazdan na vanocni trhy dost jsme o nich slysely tak jsme zvedavy.Obaly jsou moc hezke ,at se ti pekne pece.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu