pátek 16. listopadu 2012

...ještě mi to nedá.....

Nedá mi to, abych se nezeptala, viděli jste někde v obchodě toto ? Nebo jen v eshopu ?
http://www.ceria.cz/

4 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Podivala jsem se na jeich stranky a vubec nevim co to je a z ceho je to delane ale vypada to jako dobra pomucka v kuchyni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemůže to být nic závadného, když jsem o tom už několikrát četla na http://conovehonakopci.cz/....Proto mě to taky zaujalo. Moc se mi tyhle stránky líbí, obdivuju všechny, které "živí" příroda a oni tomu svýma rukama napomáhají...Každý máme své....hezký den Milky

      Vymazat
  3. Hrašku používám:) Dostanete ji koupit v prodejnách zdravé výživy. Znám její vydání v klasické podobě, hrašku pikantní (tu mám raději) a hrašku vanilkovou - na sladké pokrmy.
    Používám to místo trojobalu na obalování karbenátků a tak. Nenasaje tolik tuku při smažení, jako strouhanka. využívají ji i lidi, co nejedí živočišné výrobky a bílou mouku a přesto si chtějí něco v obale osmažit.
    Sladkou hrašku znám jako zpestření ovoce - obalit kousky ovoce v hrašce smíchané s vodou, osmažit a sníst. třeba takové bezové květy v rozpuku obalené v hrašce a osmažené ideálně na másle je pochoutka všech pochoutek.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...hezké Velikonoce všem....

*obr. z Pinterestu