neděle 10. června 2012

122/365

Dobré popolední, jsem dneska jako bacená. Ráno jsem vstala brzy, měla jsem představu, že stihnu do oběda došít dceři tašku, ale ve zmatečném, hlučném a i veselém dopoledni se mi nějak "pokazil" stroj, tak jsem to odložila...
Před chvílí naši mladí odjeli a já přišla na to, co se pokazilo...Metodou "co jsem na tom zrovna dělala, když to přestalo šít". Samozřejmě, ta největší blbost, dala jsem cívku spodní nitě obráceně...Bože, já už musím mít na všechno klid.
Takže jsem zapnula stroje = myčku, pračku a opět i šicí stroj a půjdu za chvíli zase šít.
Včera jsem nafotila i gladioly, dostala jsem od Evy v práci několik hlízek a nic se nedělo. Protože já většinou květinové "dary" dělím na třetinu, tak mojí sestře ze tří vylezl zatím jeden, babičce Toničce prý zatím žádný..a mě asi z šesti tři. Sama Eva mi říkala, že ty její taky nic moc.

 Tady je jeden z nich.



Minulý rok jsem dostala od souseky Vilmy odnaproti
krásný bledě modrý kosatec, má tak veliký a těžký květ, že ležel v ostatní zeleni...Teď už má oporu.
Ten žlutý pod tímto textem taky letos prvně kvete.....




Na posledním obrázku jsou moje obyčejné, jednoduché fialové kosatce, jsou podél předního plotu. Ty žluté mám taky od Evy.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a brzy zase na viděnou...

...ano, upadla jsem

 v koupelně a mám zlomená žebra. K této přesné informaci jsem dospěla po dvou dnech utrpení, jednoho celkem krátkého času ponížení před zdra...